marți, 29 iunie 2010

Roelly Winklaar cucereste New York-ul

In primul rand,cine este Roelly Winklaar?Tipul arata nebuneste!Are muschii aproape perfecti,este masiv,definit si probabil cu muschii cei mai "taiati" de pe scena.
Singurul sau defect este numele pe care-l poarta;nimeni nu auzit de el pana acum.
In realitate,a fost vazut la Arnold Clasic amatori in anul 2009 unde a castigat la categoria grea,devenind astfel profesionist.
Tara sa de bastina este Curacao (o mica insula din Caraibe),momentan fiind stabilit in Olanda.
Anul acesta a fost invitat sa participe la Arnold Clasic profesionisti,unde a ocupat locul 7.A urmat Australian Grand Prix unde s-a situat pe locul 3 si astfel a obtinut calificarea pentru primul sau Mr. Olympia.
Cea mai buna clasare a sa a obtinut-o in luna mai la concursul New York Pro,concurs pe care l-a castigat.
Tipul arata incredibil iar debutul lui la profesionisti este destul de promitator.




7 comentarii:

Kalu spunea...

Unul din viitoii Mister Olympia

Gabriel spunea...

Buna
As vrea sa facem schimb de linkuri.
Titlul: Culturism
Descriere:Culturism si fitness pentru toata lumea, forta si incredere in puterile proprii pentru a obtine o musculatura impunatoare
Link: http://culturism-fitness.blogspot.com/
Eu îti voi adauga link-ul site-ului tau pe blogul oficial si anume http://culturism-fitness.blogspot.com. Scrie-mi un comentariu pe blog sa stiu daca sa-ti pun link-ul. Multumesc.

Roxi spunea...

Draga Fany...acesta este un blog nascut dintr-o pasiune...si anume pasiunea pentru culturism...
Nu cred ca pe Eddy il intereseaza traficul "fortat"...E mult mai placut cand vezi ca munca ta este apreciata (si crede-ma la blogul asta chiar s-a muncit mult)...si lumea intra si si citeste (cu placere,sper)...nu intra doar asa..."pentru a-si face norma de clickuri pe zi "...
Am aprecia daca pe viitor ati putea sa va abtineti de la asa comentarii (ca sa nu le zic reclame mascate) care sunt total pe langa subiect.

Anonim spunea...

Buna ziua!
ONmusique.info este un proiect nou cu scop informativ. Ne-am propus să venim cu cele mai noi ştiri din muzică, recenzii de albume, concerte şi, de ce nu, filme, interviuri cu artişti români şi străini. Sustine proiectul ONmusique.info si alatura-te echipei noastre! ONmusique cauta sa-si largeasca echipa formată din oameni cu experienţă, ambiţioşi, talentaţi şi dornici de muncă; asadar, daca doresti sa te alaturi, trimite un e-mail la onmusique@yahoo.com. ONmusique...Pentru ca muzica apartine tuturor! Felicitari pentru blog!Multumesc pentru timpul acordat!Cu stima Dan!

Produse Naturiste spunea...

E chiar criminal tipul!!! Asta inseamna ani si ani de antrenamente!!!

Anonim spunea...

Buna ziua,

Doriti sa faceti link exchange cu http://digisportlive.blogspot.com ?

Astept un cometariu pe aceasta pagina: http://digisportlive.blogspot.com/p/link-exchange.html cu titlul pe care doriti sa-l trec in cazul in care acceptati, eu as dorii sa fiu trecut cu urmatorul titlu: Digi Sport Live, multumesc.

Anonim spunea...

are cei mai buni tricepsi din concurs!!! (si cei mai masivi)!!:))

Trimiteți un comentariu