duminică, 30 mai 2010

Shawn Ray

S-a nascut in 9 septembrie 1965 in Placentia,California SUA,fiind cel mai tanar dintre copiii familiei Ray (3 baieti si 2 fete).
In liceu,Shawn era cotat drept unul dintre cei mai buni fotbalisti din campionat,cu toate acestea,prin temperamentul si personalitatea sa,era inclinat spre sporturile individuale,asa ca a inceput sa practice boxul si mai tarziu culturismul.
Dupa numai 5 luni de antrenament se inscrie la un concurs regional unde obtine locul 2 si premiul pentru cel mai frumos program liber ales.O saptamana mai tarziu participa la "California Gold Cup" unde castiga la categoria mijlocie,plus premiile pentru cel mai musculos concurent,cel mai frumos program si desigur,openul.Mai tarziu avea sa declare : "Am jucat o jumatate de an fotbal american si am obtinut o cupa,la un concurs de culturism am obtinut 4 cupe intr-o singura seara!".
Prima sa participare la Mr. Olympia a fost in 1988,unde a ocupat locul 13.In 1989 a lipsit din cauza unei accidentari la gat,iar din 1990 pana in 2001 a fost nelipsit de la Mr. Olympia reusind mereu sa se claseze in primii cinci,reusind sa se impuna printre giganti cu o inaltime de 1,70 m si 97,5 kg.
De-a lungul carierei sale Shawn a fost unul din preferatii revistei Flex,aparand pe coperta acesteia mai des decat orice alt culturist din istorie.
Ray s-a retras din competitii in anul 2001 iar in prezent lucreaza cu o firma de suplimente nutritive din Laguna Niguel,California.
Este casatorit din 2003 cu Kristie,cu care are 2 fete,Asia Monet si Bella Blu.
In anul 2003 a fost declarat "Cel mai bun culturist care nu a castigat niciodata Mr. Olympia".



2 comentarii:

Anonim spunea...

shawn ray are un interviu tare simpatic vorbeste depsre ronie si dorian

Shawn Ray Talking About Ronnie and Dorian
http://www.youtube.com/watch?v=lWDT8e42de4

Anonim spunea...

ronnie scuze de greseala

Trimiteți un comentariu